Кіровоград готується до відзначення 70-ї річниці визволення України

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення про забезпечення відзначення в Кіровограді 70-ї річниці визволення України від німецько-нацистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років.

Відповідно до прийнятого рішення, утворено міський організаційний комітет з підготовки та відзначення зазначеної річниці на чолі з міським головою Олександром Саінсусом, а також затверджено міський план урочистих заходів.
Виконком доручив головам Кіровської та Ленінської районних у місті Кіровограді рад утворити аналогічні районні організаційні комітети, а міськими бюджетами на 2014 та 2015 роки планується передбачити кошти для фінансування запланованих заходів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool