Кіровоград: електронна маршрутна мережа міста «Easy Way»

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 2655 | Коментарі: 2

У зв’язку з надходженням до виконавчих органів Кіровоградської міської ради неодноразових звернень стосовно схем руху нових міських автобусних маршрутів та з метою полегшення для мешканців і гостей міста пошуку необхідного міського маршруту, планування часу перебування у міському громадському транспорті та наглядного інформування громадськості про діючу маршрутну мережу м. Кіровограда

управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради (далі - Управління) спільно з інтернет-сервісом «Easy Way» розробило та запровадило у м. Кіровограді електронну маршрутну мережу громадського транспорту, яку користувачі інтернету можуть знайти за адресою сайта: www.eway.in.ua/ru/cities/kirovograd

Слід звернути увагу, що зазначена електронна маршрутна мережа не тільки дає змогу користувачам з’ясувати схеми руху конкретних маршрутів, а й знайти найбільш підходящий маршрут для поїздки за допомогою введення місця посадки та бажаного місця прибуття шляхом позначення цих місць на карті або введення назв конкретних вулиць.
джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool