Кіровоград: до уваги дачників!

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердити сьогодні, 18 квітня, перелік автобусних маршрутів регулярних спеціальних рейсів до садово – городніх товариств на перевезення пасажирів усіх пільгових категорій, визначених чинним законодавством України, на 2013 рік.

Відповідно до прийнятого рішення, такі регулярні рейси до 28 садово – городніх товариств розпочнуться з 24 квітня і триватимуть по 23 жовтня поточного року. Виконком доручив управлінню розвитку транспорту та зв'язку міської ради укласти договори з перевізниками та перерахувати їм компенсаційні виплат на покриття витрат по перевезенню пасажирів пільгових категорій. За розрахунками такі виплати на 2013 рік складуть майже 250 тисяч гривень.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool