Кіровоград: діти малювали будні міліціонерів

Листопад 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Працівники Державної служби охорони в Кіровоградській області провели конкурс малюнків серед вихованців гуртка народної творчості «Писанка» Центру дитячої та юнацької творчості міста Кіровограда, присвячений діяльності підрозділу.

У конкурсі взяли участь понад 40 дітей віком від 4 до 13 років. Усі дитячі малюнки надзвичайно яскраві, пронизані радістю і гарним ставленням до професії міліціонера. Найчастіше у своїх роботах діти зображали вартових порядку, які щодня охороняють спокій громадян, та їх готовність завжди прийти на допомогу.

Серед усіх малюнків правоохоронці визначили п᾿ять найкращих робіт, які візьмуть участь у конкурсі «Міліція очима дітей», що кожного року традиційно проводить Управління МВС України в Кіровоградській області.

Кіровоград: діти малювали будні міліціонерів

Кіровоград: діти малювали будні міліціонерів

 

За матеріалами ВДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool