Кіровоград: День відкритих дверей відбувся у міській раді

Грудень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 грудня, у Кіровоградській міській раді відбувся День відкритих дверей, приурочений до Дня місцевого самоврядування.

Цього дня на особистий прийом до міського голови Олександра Саінсуса звернулися 17 мешканців міста. Заявники порушили перед міським головою питання землекористування, незаконного будівництва, зовнішнього освітлення, ремонту доріг і житлового фонду та поліашення житлових умов. Олександр Саінсус за результатами розгляду заяв надав доручення відповідним виконавчим органам міської ради. Всі порушені питання взяті на контроль.
У День відкритих дверей керівники виконавчих органів міської ради прийняли 98 заявників з питань соціального таправового захисту дітей, встановлення опіки, діяльності закладів охорони здоров’я, приватизації, отримання дозволів на розміщення реклами, надання матеріальної допомоги, організації теплопостачання, вивезення сміття, ремонту покрівель, усунення пориву мереж водовідведення, оформлення документів для участі у конкурсному відборі на заміщення посад, організації роботи громадського транспорту та доступності занять фізичною культурою і спортом.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool