Кіровоград: чим здивують на «AgroExpo-2015»?

Липень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

На національній агропромисловій виставці "AgroExpo-2015", яка проходитиме з 1 по 3 жовтня у Кіровограді (Україна) свою продукцію готові представити близько 500 компаній.

Як заявляють самі організатори виставки, продемонструвати свою максимальну номенклатуру техніки зможуть всі експоненти, як вітчизняні, так й іноземні: цього року площа виставкового комплексу була розширена до рекордних для України розмірів - 75 500 м2.
Крім того, новинки сільгосптехніки можна буде побачити безпосередньо в роботі на спеціальному полігоні для демонстраційних показів.
Планується також проведення тест-драйву тракторів, де кожному бажаючому буде надана можливість в якості водія випробувати зразки сучасного тракторобудування.
Окремим блоком в рамках "AgroExpo-2015" пройде культурно-розважальний захід "Покровський ярмарок" з міні-експозиціями, конкурсами, частуваннями, виступами творчих колективів та товарами майстрів декоративно-прикладного мистецтва з усіх куточків України.
Нагадаємо, що минулого року агропромислову виставку "AgroExpo" відвідало більше 18 тис. осіб. З продукцією провідних вітчизняних та іноземних брендів, представленої майже 4 сотнями учасників, ознайомилися аграрії з усіх куточків України, а також гості з держав Східної та Західної Європи.
Організаторами виставки виступають: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш», Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація аграрних інженерів".

Прес-служба виставки "AgroExpo"
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool