Кіровоград: Бонус-Квест по-юніорськи (ФОТО)

Листопад 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

У Кіровограді відбувся перший Бонус-Квест БізнесШколи ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку.

Заняття в Кіровоградській БізнесШколі ЮніорБанку завжди проходять нестандартно та з особливими цікавинками. Цього разу юніорам було запропоновано провести Бонус-Квест - спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого стало застосування на практиці теоретичних знань, отриманих під час занять.

В процесі гри команди вирішували фінансово-економічні завдання, відшліфовували навички спілкування та роботи в команді.

Любителі шалених пригод, бажаючі випробувати себе, пізнати "ази" фінансових знань та виграти цінні призи, зібрались у Ковалівському парку.

Школярі-учасники Бонус-Квесту отримали конверти із завданнями. Кожній із трьох команд слід було знайти зазначені історичні, архітектурні пам”ятники та сфотографуватись на їх фоні. На шляху до перемоги гравці виконували додаткові завдання. Кожен учасник Квесту заходив до торгівельного закладу і, використовуючи картку Юніора, самостійно здійснював транзакції: купував будь-який товар на свій смак та поповнював картку в терміналі. Тільки після виконання цих завдань всіма членами команди, командири отримували від продавців конверти із наступними.

“Наше місто такого ще не бачило, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення Агентська мережа Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ще б пак, аби швидше виконати завдання та сфотографуватись на фоні пам”ятника Пашутіну, азартні юніори не могли навіть перечекати пари молодят, які “вимушені” були поступитись їм місцем для фотосесії”.

Після вручення призів та подарунків, всі учасники були нагороджені квитками на перегляд мультфільму “Хмарно-2“, головні герої якого доводять глядачам, що тільки командою можна подолати негаразди, а симпатична героїня Полуничка нагадала всім про програму ПриватБанку Бонус Плюс.

“Проведення першого Бонус-Квесту показало, що у формі захопливої гри знання, отримані на уроках, засвоюються набагато краще та швидше, - розповідає Вікторія Заболотна. - Численні відгуки, отримані в т.ч. і через мережу інтернет, довели нам необхідність та доцільність організації Бонус-Квестів. Тому ми вирішили продовжувати їх проведення, і не лише в обласному центрі, але й містах Знам”янці, Олександрії та Світловодську”.

У Кіровограді відбувся перший Бонус-Квест БізнесШколи ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку.

У Кіровограді відбувся перший Бонус-Квест БізнесШколи ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool