Кіровоград: Ак.Королєва, 21 - технічний стан житлового будинку визначений як незадовільний

Травень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

1 травня о 16:00 працівники ПАТ «Кіровоградгаз» у зв’язку з неспіввісністю (зрушенням) газової труби, спричиненої просіданням будівлі, відключили 20 квартир від газопостачання у 2-му під’їзді (50 мешканців) цього будинку.

3 травня працівниками ВАТ «Кіровоградгаз» проведено планово-технічний огляд газових приладів, усунуто неспіввісність газопроводу та розпочато підключення абонентів до газопостачання
За попередніми висновками ПАТ «Кіровоградагропроект» технічний стан житлового будинку визначений як незадовільний, необхідності у відселенні мешканців під’їздів № 1 та 2 даного будинку на даний час немає.
Відповідно до протокольного рішення позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС працівниками КРЕПу № 3 щоденно здійснюється моніторинг стану спостережних маяків з подальшим інформуванням оперативно-координаційного центру У ДСНС в області.
Станом на 7:00 07.05.13р., за результатами спостереження, змін у стані паперових маяків не виявлено.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool