Кіровоград: 35 маленьких мешканців міста отримали нові слухові апарати

Лютий 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

В ОЦДЮТ відбулася урочиста передача медичного обладнання – сучасних слухових апаратів діткам з вадами слуху.

Придбання вартісного обладнання - результат проведення в області у 2013 році Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця", під час якої зібрано понад 212 тисяч гривень, що до речі, шостий показник по всій Україні. На зібрані кошти закуплено діагностичне обладнання для дитячої обласної лікарні. Це вже восьма за рахунком акція милосердя, до якої щорічно долучаються дитячі та професійні колективи, пересічні жителі області, небайдужі до проблем підростаючого покоління.
Як розповіла регіональний координатор акції Олександра Буряк, у 2014 році планується провести акцію на підтримку дітей з вадами зору.
- Цьогорічна акція дещо відрізнятиметься від попередніх, оскільки близько половини зібраних коштів направлять до Києва для створення новітнього закладу лікування хворих на косоокість. Я хочу подякувати всім, хто долучився до збору коштів, а особливо волонтерам, котрі присвячували майже весь вільний час цій акції, - наголосила Олександра Буряк.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool