Кіровоград: 3002 мешканця міста працевлаштувалися на нові робочі місця

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Забезпечення громадян нашої країни гідною роботою є ключовим завданням соціальної політики Президента України", - відзначив під час засідання виконкому міський голова Олександр Саінсус

Відтак пріоритетом діяльності міської влади є забезпечення належних умов створення якісних робочих місць із гідною заробітною платою. Пр цьому мають бути враховані як інтереси молоді із забезпеченням їх першим робочим місцем, так і соціально вразливі категорії населення.
За інформацією заступника начальника управління економіки міської ради Аліни Пузакової, рівень зареєстрованого безробіття у Кіровограді знизився, порівняно із початком року, на 0,22% і склав1,37% від кількості працездатного населення.
Протягом звітного періоду, повідомила Аліна Пузакова, в обласному центрі працевлаштовано на нові робочі місця 3002 особи, з яких 1651 (55%) знайшли свої робочі місця на підприємствах – юридичних особах, 715 (24%) – у фізичних осіб – підприємців і 636 кіровоградців зареєструвалися як фізичні особи – підприємці. На вільні робочі місця працевлаштовано 2982 особи
Аліна Пузакова звернула увагу, що загалом у Кіровограді спостерігається незначне зменшення на 0,5% пропозиції робочої сили на зареєстрованому ринку праці, що сьогодні нараховує 9 тисяч осіб, з яких 54,3% - молодь віком до 35 років.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool