Керівник поліції Кіровоградщини спілкувався з аграріями області

Червень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 1551 | Коментарі: 0

Робоча зустріч відбулася за участю голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, фахівців агропромислового розвитку, науковців, керівників та спеціалістів сільськогосподарських агрофірм різних форм власності на території селища Созонівка Кіровоградського району з нагоди старту збору зернових.

 На початку до присутніх звернувся очільник області. Сергій Анатолійович привітав аграріїв із початком жнив.

Зазначивши, що цей період дуже відповідальний для усіх керівників господарств, які нині організовують роботу зі збору та транспортування нового урожаю. У цей час актуальними є питання збереження врожаю та недопущення будь-яких протиправних проявів.

У продовження розмови з присутніми спілкувався керівник поліції області.
Роман Козьяков зазначив, що поліцейські готові посилити роботу щодо взаємодії з сільгоспвиробниками, аби підтримувати на території регіону спокій і порядок.

- Для того, щоб робота поліції була більш ефективною, на території області в період жнив проводитиметься оперативно-профілактичне відпрацювання. Наряди поліції наближено до тих господарств, у яких раніше виникали проблеми. Ситуаційним центром постійно проводиться аналіз та узагальнення інформації, яку отримуємо. Тож спільними зусиллями будемо працювати на упередження. Поліція області готова реагувати на порушення закону без зволікань, – зазначив Роман Сергійович.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool