ІОЦ Одеської залізниці визнано кращим на Укрзалізниці

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

У актовій залі інформаційно-обчислювального центру (ІОЦ) Одеської залізниці відбулися урочистості з нагоди перемоги колективу центру у галузевому змаганні трудових колективів залізниць, структурних підрозділів, закладів та організацій залізничного транспорту за результатами роботи у 2012 році.

 Головний інженер Головного управління інформаційних технологій Укрзалізниці Сергій Білошицький вручив перехідний прапор та почесний диплом начальнику ІОЦ Одеської залізниці Олегу Шварцу та привітав колектив центру із заслуженою перемогою.
Сьогодні інформаційно-обчислювальний центр є основною частиною інфраструктури автоматизованої системи управління (АСУ) Одеської залізниці та складовою частиною АСУ Укрзалізниці. Підрозділи ІОЦ обслуговують центральний кластерний комплекс, серверів, ПЕВМ, квитково-касові апарати залізниці, устаткування мережі передачі даних і локальних обчислювальних мереж. До складу ІОЦ входять 4 регіональні обчислювальні центри і єдиний технологічний центр по обробці перевізних документів (ЄТЕХПД), розташований в Одесі. Центр займається прийомом, зберіганням, захистом і видачею користувачам, керівництву залізниці, дирекціям залізничних перевезень і структурним підрозділам усіх видів інформації, пов'язаної з автоматизованим контролем і керуванням економікою, фінансами й ресурсами, виробничою діяльністю, статистичним обліком і аналізом господарської діяльності залізниці. Разом з тим ІОЦ веде взаємний обмін даними з Головним інформаційно-обчислювальним центром (ГІОЦ) УЗ і ІОЦ сусідніх залізниць.
На Одеській залізниці, при участі ІОЦ, в останні роки введено в експлуатацію автоматизовані системи керування вантажними перевезеннями (АСУ ВП УЗ-Е), пасажирськими перевезеннями (АСУ ПП) (централізований продаж проїзних документів), систему бухгалтерського обліку «ФОБОС» тощо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool