Гості побили товариша по чарці та залишивши його помирати

Травень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1870 | Коментарі: 0

Працівниками Світловодського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні вбивства затримано двох непрацюючих раніше судимих місцевих жителів, 1962 та 1980 років народження. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що чоловіки прийшли додому до свого знайомого, 1954 року народження, де під час спільного розпиття спиртних напоїв між ними та господарем помешкання виникла суперечка, що переросла у бійку. Гості побили товариша «по чарці» та, залишивши його помирати, пішли геть.

За місцем проживання підозрюваних виявлено та вилучено одяг, в якому вони перебували у будинку потерпілого.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від від десяти до п’ятнадцяти років або довічногоув’язнення


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool