Головою молодіжної ради при виконавчому комітеті кіровоградської міської ради обрано Андрія Кур яна

Травень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1697 | Коментарі: 0

18 травня відділом сім'ї та молоді міської ради проведено збори ініціативної молоді, представників молодіжних громадських та студентських організацій з метою створення Молодіжної ради на підставі Положення про Молодіжну раду, затвердженого рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 10 травня 2011 року №469 “Про створення Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради“, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

 

Як повідомила начальник відділу Людмила Дорохіна, на зборах були присутні 25 представників молодіжних організацій міста.                 Допорядкуденногобуло винесено питання про обрання керівного складу ради – голови, заступників, секретаря та намічено перспективний план роботи – участь у Студентській республіці,  міських заходах та в конкурсах на отримання грантів, розробку власних проектів соціального спрямування, підготовці заходів до Дня молоді України. Рішенням зборів головою ради обрано Андрія Кур'яна, голову студпрофкому КНТУ, депутата міської ради.

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool