Головний рятувальник Кіровоградщини взяв участь у програмі «Сьогодні. Головне»

Серпень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

26 серпня начальник Головного управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк взяв участь у телепрограмі «Сьогодні. Головне», що виходить на телеканалі «Суспільне: Кропивницький».

Це суспільна платформа, яка має на меті пояснити причинно-наслідкові зв’язки головних процесів у регіоні або країні та найважливіших питань і фактів, що хвилюють пересічних громадян.

Сьогодні була піднята тема глобального зростання пожеж у світі. На прикладі масштабних лісових пожеж у Греції, які допомагали гасили українські вогнеборці (у тому числі 10 рятувальників Кіровоградщини) Віталій Миронюк проаналізував першопричини цієї негативної тенденції, а також висловив своє бачення щодо необхідних заходів у напрямку подолання цієї світової проблеми. Зокрема – на рівні України та Кіровоградської області, де загальна площа лісового фонду області складає 183 тис. га, і щоб зберегти ліси та прилеглі населені пункти від пожеж, необхідні, на думку керівника ГУ ДСНС в області, кардинальні зміни у принципах пожежогасіння.
Ведучого програми також цікавила ситуація з пожежами в екосистемі області, а також ланцюжок відповідальності за належний стан пожежної та техногенної безпеки об’єктів і територій, що межують з лісовими зонами.

26 серпня начальник Головного управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк взяв участь у телепрограмі «Сьогодні. Головне», що виходить на телеканалі «Суспільне: Кропивницький».

Віталій Миронюк озвучив основні завдання органів місцевого самоврядування, власників або орендарів, на балансі яких утримуються об’єкти та території (у природних екосистемах, сміттєзвалищах, лісозахисних смугах, лісопарках, системах життєзабезпечення і на прилеглих до них територіях), які необхідно виконувати для запобігання виникненню пожеж у природних екосистемах.

Прес-служба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool