Головний міліціонер Кіровоградщини вітає

Лютий 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Шановні захисники Вітчизни!

Від імені колегії Управління МВС в області та мене особисто прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди свята!

Історія України овіяна доблестю і славою наших воїнів, які, проявляючи стійкість та звитягу, давали гідну відсіч усім, хто посягав на рідну землю. І сьогодні тисячі співвітчизників з честю виконують покладені на них обов’язки із захисту інтересів держави та збереження миру і спокою на її теренах.
Кожен українець, в першу чергу, захисник своєї Батьківщини, незалежно від того несе він службу на бойовому посту, чи займається мирними повсякденними справами. І кожен своєю щоденною працею робить внесок в процвітання власної держави.
Тож з найкращими побажаннями звертаюся до ветеранів війни, а також учасників бойових дій і миротворчих місій, працівників міліції і військовослужбовців, всіх тих, хто продовжує славні традиції минулого, примножуючи силу і могутність своєї Вітчизни.
Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди в кожній родині.

З повагою начальник УМВС України в Кіровоградській області   Костянтин Пожидаєв


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool