ФК «Нова поліція» отримав золоті медалі чемпіонів міста та Кіровоградської області

Листопад 11, 2016 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Цього року команда здобула перемоги у всіх змаганнях, в яких брала участь, завоювала титул чемпіона м. Кропивницький з футболу, виборола кубок міста, а головне - посіла першу сходинку чемпіонату області.

Нагородження гравців, тренерів і президента футбольного клубу відбулося в Головному управлінні Нацполіції області в присутності керівництва відомства та особового складу.

Привітали чемпіонів та вручили їм кубок і золоті медалі голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний, голова міської федерації футболу Ярослав Пилипенко та начальник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко.

«Такий успіх кожному з гравців, що зараз стоять перед нами, вже з медалями переможців, за 10-річну історію клубу щоразу доводилося виборювати непросто. Лише протягом цього сезону вони взяли участь у 62 футбольних матчах різних турнірів, здобули 59 впевнених перемог, забили у ворота суперників 236 переможних голів і тільки один раз зіграли «внічию».
Кожна гра для них була подією, до якої проводилися серйозні тренування, докладалося чимало сил та часу. Однак запорукою успіху, я думаю, у першу чергу, є їх особливе ставлення до футболу, а ще – надзвичайно сильне прагнення до перемоги, хороша спортивна техніка і підтримка вболівальників», - зазначив Сергій Григорович, звертаючись до присутніх.

Окремо за спортивні здобутки полковник Кондрашенко подякував Президенту клубу «Нова поліція» Олександру Скляревському і незмінному тренеру команди Олександру Співаку.

Також за вагомий вклад у розвиток фізичної культури та спорту серед особового складу підрозділів Нацполіції начальник відомства нагородив гравців ФК нагрудним знаком «За розвиток Українського спорту».

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool