Електропостачання на Кіровоградщині: як діють графіки відключень

Грудень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1833 | Коментарі: 0

Детально про відключення електроенергії в області повідомили під час брифінгу перший заступник начальника ОВА Павло Конопко та керуючий правлінням ПрАТ Кіровоградобленерго Володимир Чернявський.

"Наразі по всій Кіровоградській області застосовано періодичне відключення світла. Так, це викликає масу незручностей, однак це вимушений крок енергетиків, аби наш регіон не залишився без світла взагалі", - наголосив Павло Конопко.

Своєю чергою Володимир Чернявський детально охарактеризував про те, як відбуваються відключення.

Перший: планові відключення - вони необхідні для того, щоб збалансувати систему і запобігти порушенням у її роботі. Саме про такі відключення «Кіровоградобленерго» попереджає щоденними графіками погодинних відключень на сайті установи.

Другий - погодинні та аварійні відключення. Вже вкотре ворог цілеспрямовано атакує підстанції по усій країні. Через удари ракет, енергетична система частково зруйнована або нестабільна. Для забезпечення області електроенергією в повному обсязі не вистачає потужності й така ситуація не лише на Кіровоградщині. Енергетики працюють цілодобово та без вихідних, однак неможливо спрогнозувати час і тривалість аварійних відключень. Про погодинні також можна дізнатись на сайті.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool