Дві понівечені автівки - результат керування транспортного засобу у стані сп’яніння (ФОТО)

Березень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 1609 | Коментарі: 0

Вчора, 12 березня, близько 16-ї години, у Кропивницькому на вулиці Шевченка, водійка авто Volkswagen не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималася безпечного інтервалу та скоїла наїзд на припаркований автомобіль ВАЗ-2106.

Під час спілкування з 38-річною правопорушницею патрульні відчули від неї різкий запах алкоголю. В присутності двох свідків водійка пройшла процедуру освідування на місці, результат склав 1,44 проміле алкоголю в крові, що в 7 разів перевищує допустиму норму, однак правопорушниця з результатами не погодилася.

Пройти повторне освідування в закладі охорони здоров’я громадянка відмовилася.

Як наслідок, патрульні склали на водія 2 адміністративних матеріали: за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП та ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Автівки зазнали значних механічних пошкоджень – їх евакуювали за допомогою евакуатора.

Управління патрульної поліції в Кіровоградській області вкотре нагадує водіям: в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку себе та шануйте життя інших учасників дорожнього руху.

Вчора, 12 березня, близько 16-ї години, на вулиці Шевченка, водійка авто Volkswagen не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималася безпечного інтервалу та скоїла наїзд на припаркований автомобіль ВАЗ-2106.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool