ДПС у Кіровоградській області інформує: встановили на автомобіль газове обладнання - отримайте податкову знижку!

Березень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Це право за громадянами закріплено статтею 166 Податкового кодексу України.

Податкова знижка – це сума, на яку зменшується оподатковуваний дохід, отриманий протягом року. Отже, громадяни, які у 2012 році понесли витрати на переобладнання свого транспортного засобу, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива, можуть подати декларацію про майновий стан і доходи до податкового органу за місцем свого проживання та одержати від держави часткову компенсацію своїх витрат у вигляді податкової знижки.
Подати річну податкову декларацію на податкову знижку можна протягом всього 2013 року. Форма податкової декларації затверджена наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2011 N 1395. Разом з податковою декларацією заповнюється та подається додаток 6 (перелік сум витрат, що включаються до складу податкової знижки згідно із статтею 166 Кодексу) до декларації.
Крім цього, до декларації необхідно додати підтверджуючи документи про понесені витрати, зокрема, квитанції, фіскальні або товарні чеки, прибуткові касові ордери, копії договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов'язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).
Слід мати на увазі, що не мають права на податкову знижку громадяни, які не отримували у 2012 році заробітну плату, приватні підприємці (незалежно від обраної системи оподаткування), нерезиденти, а також громадяни, які відмовились від ідентифікаційного номера і не проставили відмітку в паспорт про відмову.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool