Дошкільнят у Кропивницькому навчають правилам безпеки (ФОТО)

Січень 20, 2024 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники разом з правоохоронцями завітали до дитячого садочку Зірочка в обласному центрі. 

Для вихованців дошкільного навчального закладу влаштували гру-змагання з безпеки.

Разом з провідниками безпеки діти засвоювали правила, за якими слід діяти у разі пожежі в приміщенні. Нескладний алгоритм дій опрацьовували під час естафети. Спочатку усі разом уявили, що в кімнати спалахнула пожежа.

Про неї треба сповістити рятувальників. А як це зробити? Звісно, за номером 101!

Викликавши Службу порятунку, переходили до наступного етапу гри, де, захистивши хустинкою органи дихання, слід було чимшвидше вибратися із задимленого простору. Задоволені результатом, юні учасники пізнавальної розваги далі мали змогу уявити себе вправними водіями пожежних автівок, що мчать на ліквідацію займання.

Дошкільнят у Кропивницькому навчають правилам безпеки

Дошкільнят у Кропивницькому навчають правилам безпеки

Дошкільнят у Кропивницькому навчають правилам безпеки

Пригадали сьогодні й правила поводження з небезпечними знахідками. Плакат із зображеннями вибухонебезпечних предметів привернув увагу малечі. Не підходити і не чіпати, повільно відійти назад тим самим шляхом та сповістити про знахідку дорослих. Цю формулу безпеки слід запам’ятати.

Про безпеку на вулиці розповів дітям офіцер патрульної поліції. Разом повторили правила дорожнього руху, а ще говорили про те, як поводитися у натовпі, та що робити, коли малеча раптом загубилася.

Веселі розваги та цікаві сюжетні ігри дуже сподобалися дошкільнятам. А довершили враження від свята яскраві та корисні подарунки від Дитячого фонду ООН UNICEF.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool