Дорожня лікарня Одеської залізниці посіла 2 місце у галузевому змаганні

Квітень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 675 | Коментарі: 0

Дорожня лікарня Одеської залізниці вперше за свою історію стала фіналістом галузевого змагання трудових колективів залізниць України, посівши почесне друге місце та отримавши диплом переможця із грошовою винагородою.

29 березня 2013 року на урочистих зборах колектив лікарні привітали заступник начальника Одеської залізниці Наталія Пшеченко, начальник медичної служби Анатолій Датченко та головний лікар Андрій Гур’єв. «Вперше мені доручено настільки відповідальну та почесну місію – вручити почесний диплом, привітати вас із заслуженою перемогою та подякувати за вашу нелегку працю. Бажаємо вам нових трудових здобутків та подальших успіхів. Нехай показник койко-місць у вас виконуватиметься виключно із профілактичною метою», – зазначила заступник начальника Одеської залізниці Наталія Пшеченко. Головний лікар Дорожньої лікарні Андрій Гур’єв від імені свого колективу подякував залізничному керівництву за високу оцінку їх праці.
Сьогодні Дорожня лікарня Одеської залізниці – багатопрофільний лікувальний заклад, що здійснює кваліфіковану медичну допомогу залізничникам, пенсіонерам залізничного транспорту та населенню. Лікарня обслуговує понад 17 тис працівників залізничного транспорту. З 812 працівників закладу 158 лікарів (53,% – вищої категорії, 18% – першої). У лікарні постійно впроваджуються нові методи діагностики і лікування, удосконалюються ендоскопічні технології. Тут надається висококваліфікована, спеціалізована допомога, що включає лікування урологічної, гінекологічної, отоларингологічної, офтальмологічної, травматологічної, проктологічної патології. За 2012 рік у стаціонарі проліковано 8 тис 704 хворих, з них 52% залізничники.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool