До уваги журналістів!

Листопад 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Прес-конференція: «Створення у Кіровограді житлового клубу «Будуй сам»

У четвер, 1 грудня, об 11:00 в Кіровоградському прес-клубі реформ (вул. Островського, 2, корп. 2, оф. 8) відбудеться прес-конференція на тему: «Потреба в житловому будівництві – необхідна умова покращення житлових умов. Створення у Кіровограді житлового клубу «Будуй сам».  

В прес-конференції візмуть участь:

1. Віктор Шмідт – генеральний директор ПП «Житлобуд», Заслужений будівельник України
2. Олександр Макієнко – керівник житлового клубу «Будуй сам»

В зв'язку з кризовими явищами в економіці кредитування житлового будівництва практично зупинилось. Стало більше розвиватись індивідуальне житлове будівництво, коли фізична особа являється забудовником і замовником одночасно. Підрядних будівельних організацій достатньо, щоб виконати будь які будівельні роботи, а от розібратись в усіх тонкощах будівельної справи не під силу навіть досвідченим спеціалістам. Ось чому бажаючі побудувати для себе житло об'єднуються для вирішення своїх будівельних проблем. Філософія «Будуй сам» виникла в Великобританії і швидко поширюється по країнах Європи. Досягла ця тенденція і території України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool