До Дня молоді :Персональна виставка творів Сергія Ігнатенка (ФОТО)

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

21 червня 2012 року у малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею – у відділі підліткового читання і організації змістовного дозвілля дітей Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара відбулося відкриття персональної виставки творів Сергія Ігнатенка.

Ігнатенко Сергій Григорович народився 23 лютого 1989 року в Кіровограді. У 2005 році завершив навчання в Кіровоградській міській дитячій художній школі імені Олександра Осмьоркіна (викладачі – Володимир Плітін, Леонід Бондар, Ігор Смичек), а в 2006 році – загальноосвітню школу №18, після чого вступив до Кіровоградського національного технічного університету, який закінчив з відзнакою у 2011 році. Саме під час навчання в університеті його зацікавили олійні фарби. В 2008 році, після експериментів зі стилями та пошуками самого себе, з’являються його перші сюрреалістичні роботи та, дещо пізніше, портрети. В 2012 році Сергій став учасником Четвертого Великоднього благодійного аукціону. Зараз на його рахунку вже близько трьох десятків робіт.

Під час відкриття виставки прозвучав музичний супровід у виконанні випускника Кіровоградського музичного училища, студента Харківського національного університету мистецтв Сергія Корепанова.

Відкриття виставки приурочене до Дня молоді.

Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

До Дня молоді :Персональна виставка творів Сергія Ігнатенка (ФОТО)

До Дня молоді :Персональна виставка творів Сергія Ігнатенка (ФОТО)

До Дня молоді :Персональна виставка творів Сергія Ігнатенка (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool