«Дніпро-Кіровоград» ввів в експлуатацію ще один із чотирьох «частотників» (ФОТО)

Червень 09, 2023 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» ввів в експлуатацію частотний перетворювач на каналізаційно-насосній станції, що дасть можливість економити майже півмільйона гривень щомісячно за рахунок скорочення витрат електроенергії.

«Дніпро-Кіровоград» ввів в експлуатацію ще один із чотирьох «частотників»

«Дніпро-Кіровоград» ввів в експлуатацію ще один із чотирьох «частотників»

«Дніпро-Кіровоград» ввів в експлуатацію ще один із чотирьох «частотників»


Про це розповів голова обласної ради Юрій Дрозд за результатами інспектування об’єктів підприємства.

Запрацював другий частотний перетворювач із чотирьох, які передбачені реалізацією проєкту за кошти Світового банку.

«Ще два оптимістично розраховуємо ввести у роботу до кінця літа. У перспективі всі 4 перетворювачі зекономлять вже до кінця нинішнього року майже 10 мільйонів гривень», - зазначив Юрій Дрозд на своїй сторінці у Facebook.

Також разом з керівником підприємства Миколою Романюком і представниками Світового банку Юрій Дрозд проінспектував будівництво водоочисних споруд.

«Вдячний підрядникам за патріотичну позицію – попри відсутність фінансування вони продовжують працювати над критично важливим об’єктом будівництва. Наше ж завдання – відновити фінансування, з таким листом я звернувся до Кабінету Міністрів України», - додав голова облради.

Як уже повідомлялося, в.о. гендиректора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Микола Романюк наголосив, що на підприємстві розпочато програму з оптимізації. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool