Для поліцейських Кіровоградщини провели семінар з антикорупційного законодавства

Квітень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

На захід, який відбувся в Головному управлінні поліції області сьогодні, 4 квітня, було запрошено керівників галузевих служб, територіальних підрозділів та працівників кадрового апарату. 

Мета навчального тренінгу - поглиблення знань поліцейських щодо основних положень антикорупційного законодавства, організації роботи із запобігання корупції та виявлення її проявів.

На початку семінару до учасників звернувся т.в.о. начальника ГУНП в Кіровоградській області Дем’ян Таршин, який представив особовому склад лекторів.

Перед присутніми виступили заступник начальника управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України Дмитро Бородій та начальник відділу люстрації Олег Лозовий.

Основні питання, які підлягали обговоренню, стосувалися дотримання норм Закону України «Про запобігання корупції», фінансового контролю, особливостей проведення люстрації в органах поліції, подачі електронних декларацій: щорічних, перед звільненням та після нього. Крім того, було розглянуто прийняті на практиці судові, адміністративні та дисциплінарні рішення у випадках допущених порушень визначеного законодавством порядку декларування осіб, уповноважених на виконання функцій держави.
Упродовж семінар-наради присутні мали змогу поставити свої питання та отримати на них відповіді.

Поліцейським також були передані інформаційні буклети з питань дотримання антикорупційного законодавства. На завершення присутні подякували лекторам за змістовну і корисну інформацію, яка дозволить їм якісно та професійно виконувати покладені на них завдання.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool