Дитяче свято на вулиці Волкова

Жовтень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

19 жовтня відбулося відкриття ще одного з десяти майданчиків, придбаного за кошти, отримані від перемоги в телепроекті “Майдан's“. Цього разу свято прийшло для дітей за адресою: вул. Волкова, 28, корпуси 1, 2, 3.

У відкритті взяли участь секретар міської ради Ігор Волков та начальник відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради Людмила Дорохіна.
Ігор Волков перерізав червону стрічку нового майданчика і побажав мешканцям мікрорайону, щоб цей куточок дитячих розваг став улюбленим місцем відпочинку місцевої дітвори та їх батьків. У свою чергу, відзначив Ігор Волков, міська влада подбатиме, щоб таких майданчиків було побільше у нашому місті.
Крім нового майданчика, який діти облюбували ще до початку урочистостей, для присутніх маленьких мешканців мікрорайону були запропоновані спортивні ігри з баскетболу, шашок, настільного хокею, дартсу, естафета “Веселі старти“, концертна програма та конкурс малюнків на асфальті. Святкову програму підготували дитячо-юнацькі клуби “Чайка“ та “Гермес“ відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради. Всі учасники свята отримали подарунки від депутата міської ради Ігоря Волкова.
А поки тривало дитяче свято, дорослі мали можливість неформально поспілкуватися з серетарем міської ради, отримати відповіді на актуальні питання, звернутися з проханнями, подякувати за організоване свято.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool