Депутати ухвалили низку важливих змін до обласного бюджету, - Сергій Коваленко

Лютий 04, 2019 | Новини | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

Минуло тижня депутати обласної ради під час пленарного засідання внесли важливі уточнення до обласного бюджету на 2019 рік.

Про основні зміни до головного фінансового документу області поінформував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко на щотижневій апаратній нараді.

За рішенням депутатів, 8 мільйонів гривень з обласного бюджету буде спрямовано на підтримку військових частин Збройних Сил України, що базуються на території Кіровоградщини.

Також було розподілено кошти цільової освітньої субвенції, яка надійшла з державного бюджету.

Щодо субвенції на розвиток сільської медицини, то рішенням сесії 57 мільйонів гривень перехідних коштів спрямовано на добудову лікарських амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, а також на придбання пристроїв для забезпечення телемедицини та на закупівлю легкових автомобілів для усіх сільських лікарських амбулаторій. Сергій Коваленко звернув увагу керівників територій на необхідність якісної підготовки тендерної документації щодо закупівлі транспорту для амбулаторій.

З обласного бюджету також виділено додатковий фінансовий ресурс на створення в області єдиної диспетчерської служби на базі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, що дасть можливість бригадам швидкої допомоги здійснювати виїзди на виклики екстериторіально.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool