День відкритих дверей в музеї кіровоградської міліції (фото)

Грудень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

У музеї міліції Кіровградщини відбувся День відкритих дверей. До закладу завітали близько 30 учнів кадетських класів, що з початком нового навчального року відкрилися в Кіровоградській школі-інтернаті.

Старший інспектор зі взаємодії з ветеранськими організаціями УМВС в області Валерій Вільний провів для юних гостей екскурсію та розповів про історію органів внутрішніх справ краю, починаючи з 30-х років минулого сторіччя і закінчуючи сьогоденням.
З особливим захопленням хлопчаки оглядали стенди з різними видами зброї як старого зразка, так і тієї, що перебуває на сучасному озброєнні працівників міліції, а також з форменим одягом.
Протягом розповіді Валерія Івановича учні дізналися багато цікавого. Адже зібрані експонати присвячені працівникам ОВС, які воювали на фронтах Великої Вітчизняної, правоохоронцям – учасникам бойових дій на території інших держав, працівникам міліції, що брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та правоохоронцям, які загинули при виконанні службових обов’язків, а також нашому знаменитому земляку Юрію Федоровичу Кравченку.
Непідробну цікавість у кадетів викликали й експонати, що ілюструють екіпіровку та спецзасоби, які використовують у повсякденній службі працівники таких спеціальних підрозділів, як «Беркут», «Сокіл» та «Грифон».
Насамкінець зустрічі учні разом з екскурсоводом сфотографувалися напам’ять.
Побувавши на екскурсії, підлітки мали можливість переконатися, якою нелегкою є повсякденна служба правоохоронців. Але, можливо, дехто і з них у подальшому вирішить пов’язати своє життя з міліцією. Адже вже зараз учні приміряли на себе форму й відчули, що являє собою посилена дисципліна.

День відкритих дверей в музеї кіровоградської міліції (фото)

День відкритих дверей в музеї кіровоградської міліції (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool