День відкритих дверей Територіального центру по наданню соціальних послуг Кіровського райвиконкому

Вересень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Нещодавно фахівці Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка взяли участь у Дні відкритих дверей Територіального центру по наданню соціальних послуг Кіровського райвиконкому.

Керівництво центру звернулося до бібліотеки з проханнями провести цікаві заходи для працівників та відвідувачів закладу, щоб урізноманітнити їх дозвілля.
З цією метою бібліотекарями було підготовлено програму заходів, цікавих для різних категорії відвідувачів. В приміщенні Центру було оформлено пересувну книжкову виставку «Цей дивосвіт – бібліотека». На виставці ми представили як новинки література, так і книги, що давно користуються попитом серед наших користувачів різного віку.
Біля приміщення Територіального центру ми організували роботу читального залу під відкритим небом, тож усі бажаючи протягом дня могли провести тут свій вільний час читаючи книгу або гортаючи сторінки цікавого журналу.
Для усіх бажаючих працівниками бібліотеки було проведено відеомандрівку «Прогулянка вулицею Дворцовою». Мова йщла про вулицю, що є сьогодні однією з головних у місті, і увібрала в себе історію двох з половиною сотень літ.
Під час віртуальної прогулянки по цій старовинній вулиці присутні переглянули фото будівель комплексу кавалерійського юнкерського училища, зимового театру, будинків приватних осіб, які вміщували магазини, аптеки, кінотеатри. Слухачі познайомилися з історією будинків та їх господарів, архітектурними особливостями та легендами пам’яток архітектури. Також присутні дізналися про проект «Історична лінія» в центральній частині міста від Фортечних валів до Покровської церкви (Ковалівка), де нанесено оригінальну пунктирну лінію зеленого кольору у стилі «рухайся зі смаком», що з’єднує між собою історичні будівлі міста.
Цікава література та корисна інформація сподобалась і працівникам і відвідувачам закладу. Сподіваємось, що подібні заходи допоможуть налагодженню взаєморозуміння літніх людей з молоддю та працівниками центру. А усіх бажаючих закликаємо до співпраці з Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім. О.М.Бойченка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool