ДАІ: З новими автомобілями працюватимемо по-новому

Жовтень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1391 | Коментарі: 0

Інспектор ДПС прапорщик міліції Володимир Рябошапко повертався з дорожньо-транспортної пригоди.

 Раптом перед ним з лісосмуги виїхали «Жигулі», що привернули його увагу. Інспектор звичним жестом наказав водієві зупинитися. Але, побачивши патрульну машину, що власник вазівки дав газу і рвонув з місця. Не гаючи часу, Рябошапко почав переслідування втікача. Новенька патрульна «десятка» котилася легко і швидко, тож за лічені хвилини під впливом сирени та сигнальних ліхтарів порушник був вимушений зупинитися. Як виявилося, тікав він недарма. В машині був знайдений пакет з наркозіллям – 5 кілограмів марихуани.
Нещодавно в управлінні ДАІ УМВС України в Кіровоградській області сталася подія, на яку чекали не один рік. Автомобільний парк Державтоінспекції поповнився п’ятьма вазівками десятої моделі і однією «Шкодою». Передав їх працівникам ДАІ перший заступник начальника УМВС в області полковник Валентин Миколайович Парсенюк.
-Такий подарунок кіровоградські вартові доріг отримали від Управління ДАІ МВС України, - коментує подію начальник управління ДАІ підполковник міліції Олексій Березневич. - Питання заміни автотранспорту, який вже відслужив своє, давно стояв на порядку денному. Але фінансові проблеми не давали можливості його вирішити. Наявні автомобілі, що слугували нам довгий час, постійно підтримувалися в належному стані, але застаріли вони не тільки фізично, а й морально. Криміногенна обстановка, що не може не викликати тривоги, вимагає, аби правоохоронці, і, перш за все – працівники Державтоінспекції, мали на озброєнні новітню техніку. Швидкісні автомобілі та навики водіння в екстремальних умовах працівників ДАІ – це гарантія того, що зловмисник не зможе втекти від покарання. Всі знають, що порушники закону пішки не ходять. В їхніх автомобілях міліція знаходить і вкрадені речі, і заборонені предмети – наркотики, зброю. Нові машини були передані працівникам роти ДПС при УМВС в області. Крім автомобілів від управління ДАІ МВС України ми отримали 88 комп’ютерів для РЕВ, а також комплекти зимового та літнього одягу для співробітників
-Наш підрозділ контролює ситуацію на автодорогах державного значення, що проходять через нашу область, - продовжує розмову командир роти ДПС капітан міліції Дмитро Бриндзюк. – На жаль, ними їздять не тільки законослухняні громадяни, а й ті, у кого проблеми із законом, хто любить прокататися, м’яко кажучи, з вітерцем, наражаючи себе та інших учасників руху на небезпеку. Нова, отримана нами автотехніка оснащена новітніми засобами зв’язку, реєстраторами, які фіксують усе, що відбувається на дорогах. Тож, порушникам Правил дорожнього руху, які будуть не згодні з діями інспекторів, буде надана можливість подивитися на себе з боку. І взагалі з новими автомобілями й працюватимемо по-новому.
Що ж стосується замінених машин, то, думається, їм не дадуть іржавити під дощем та снігом, а знайдуть гідне застосування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool