ДАІ: Три транспортні засоби - в розшуку

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1750 | Коментарі: 0

Не дивлячись на застереження Державтоінспекції з приводу незаконних заволодінь автотранспортом, такі випадки все ж трапляються. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

Які транспортні засоби знаходяться в розшуку в м. Кіровограда та як захистити ваш автомобіль від викрадення, розповів інспектор ВДАІ Кіровоградського міського відділу Олексій Герасименко.

На території м. Кіровограда за 9 місяців поточного року зловмисниками було викрадено 23 транспортних засобів, 3 - з яких досі перебувають у розшуку.

Один із таких випадків стався в ніч з 6 на 7 квітня в м. Кіровограді. По вулиці Тімірязєва, 23 було викрадено мотоцикл «Мустанг», державний номер ВА 2103 АА. Даний транспортний засіб був залишений власником в подвір’ї домоволодіння.
Трапляється, що злочинці викрадають транспортні засоби прямо з гаражів. 17 червня до Державтоінспекції надійшла заява про зникнення мотоцикла «Восход 3М» синього кольору, державний номер 7422 КДЕ. Як виявилось, його викрали прямо з гаража.
Якщо ви володієте будь-якою інформацією по цих фактах телефонуйте по номеру 35-75-06 або 102.

Щоб не поповнити ряди тих, чиї транспортні засоби знаходяться в розшуку: не залишайте свій автомобіль без нагляду, нікому не довіряйте ключі від свого авто і не варто економити гроші на встановлення сучасних противоугінних систем. Але якщо все ж таки Ваш автомобіль викрали, Державтоінспекція в Кіровоградській області рекомендує водіям не займатися пошуком самостійно. Потрібно терміново звернутися в найближче відділення міліції.

Пам’ятайте, ніхто краще вас самих не подбає про збереження вашого авто!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool