Через закриття морських портів аграріям Кіровоградщини слід відкоригувати логістику на Європу

Березень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Внаслідок закриття морських портів аграріям Кіровоградщини слід заздалегідь відкоригувати свою логістику на Європу й опрацювати питання переробки продукції.

На цьому наголосив голова обласної ради Сергій Шульга під час наради з підприємцями та сільгоспвиробниками в облдержадміністрації сьогодні, 24 березня.

Голова облради уточнив, з огляду на той факт, що морські порти України тимчасово не працюють, весь експорт сільгосппродукції доведеться здійснювати через Європу.

«На сьогодні усі морські порти закриті, тому аграріям слід опрацювати питання переробки того, що ми виростимо, а також відповідно відкоригувати свою логістику на Європу. Знадобляться додаткові заходи, про які потрібно думати вже сьогодні. Обласна рада, депутатський корпус готові до будь-якої співпраці та підтримки підприємців і керівників фермерських господарств», - зазначив Сергій Шульга.

Як уже повідомлялося, голова обласної ради Сергій Шульга запропонував бізнесу релокацію виробництв із зон бойових дій на Кіровоградщину.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool