Через неуважність водія вантажівки паралізовано рух на залізничній колії перегону Богачове - Гудзівка

Липень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Дії водія вантажівки (транспортера з причепом), який не звернув уваги на знак обмеження габариту по висоті – 3,8 м, паралізували рух поїздів на шляхопроводі 10 км пікет 10 перегону Богачове – Гудзівка Корсунської дистанції колії Одеської залізниці.

18 липня 2013 року об 11:00 вантажний автомобіль пошкодив прогонову споруду № 2 зазначеного шляхопроводу, зокрема було зруйновано захисний шар бетону, виведено з роботи чотири прути нижнього ряду арматури, що унеможливило подальшу безпечну експлуатацію цього шляхопроводу. Об 11:30 рух поїздів по даному шляхопроводу припинено.
Збитки від пошкодження нової прогонової споруди шляхопроводу становлять біля 3 млн. грн. Матеріали справи передано до правоохоронних органів для компенсації матеріальних збитків за рахунок винуватця ДТП.
Одеські залізничники попереджають водіїв про персональну відповідальність за порушення правил дорожнього руху на об’єктах залізничної інфраструктури: на переїздах, під шляхопроводами тощо. Неуважність водіїв у таких випадках може призвести не тільки до серйозних матеріальних збитків для залізниці та особисто порушника правил дорожнього руху, а й до трагічних наслідків.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool