Біля ставків у селі Петровому Знам’янського району відбувся рейд (ФОТО)

Червень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Обираючи влітку місце для відпочинку, багато людей віддають перевагу воді: можна позасмагати, покупатися або порибалити.

Однак, якщо не дбати про безпеку, такий відпочинок може обернутись на трагедію. Доказом тому є статистика Служби порятунку, згідно з якою від початку травня на водоймах області загинули семеро осіб. Найпоширенішою причиною нещасних випадків є необережне поводження на воді – недотримання громадянами елементарних правил безпеки.

Попереду ще багато теплих і сонячних днів, тому рятувальники активізували роботу щодо попередження загибелі громадян на воді. Зокрема особлива увага приділяється проведенню роз’яснювальної роботи безпосередньо у місцях масового відпочинку біля водойм. Під час спілкування з відпочивальниками рятувальники роздають листівки з правилами безпеки, радять, що треба робити у разі нещасного випадку на воді та розказують, як допомогти людині у разі притоплення.

22 червня співробітники Управління ДСНС в області та Знам’янського райвідділу навчали правилам безпеки на воді громадян, які саме відпочивали біля ставків у селі Петровому Знам’янського району. Працівники Служби «101» наголосили, наскільки важливо не ігнорувати правила безпеки й особливу увагу під час такого відпочинку приділяти дітям. Впевнені, що люди дослухалися до порад рятувальників, адже цінують власне життя та розуміють, чим може загрожувати необдуманий вчинок на воді.

Прес-служба У ДСНС в області

Біля ставків у селі Петровому Знам’янського району відбувся рейд

Біля ставків у селі Петровому Знам’янського району відбувся рейд


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool