Більше 500 боєприпасів часів війни виявлено на території Петрівського району

Жовтень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

У Петрівському районі на території Луганської та Червонокостянтинівської сільрад виявлено більше 500 одиниць боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, серед яких мінометні міни та артилерійські снаряди різних калібрів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

 Цей арсенал знайшли протягом літа члени пошукового загону «Зірка», який займається перезахороненням останків воїнів. Пошуковці позначили місця виявлення вибухонебезпечних предметів на карті та передали інформацію до місцевого райвідділу УМНС.
25 жовтня на місце події виїхали піротехніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Враховуючи розмір арсеналу, сапери планують закінчити роботи по його знешкодженню протягом трьох днів.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool