Батальйон «Кіровоград» отримав у допомогу медикаменти

Вересень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Представники громадської організації «Мобільна волонтерська група» передали керівництву спецпризначенців лікарські засоби на суму близько 40 тисяч гривень.

За словами голови організації Наталії Салімової, волонтери вирішили допомогти бійцям вкрай необхідними під час несення служби на Сході медичними препаратами. На благодійно зібрані кошти для підрозділу закупили антибіотики, антисептики та інші медикаменти, а також перев’язочні матеріали.
Командир батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград» В’ячеслав Шевченко від себе особисто та своїх колег подякував за небайдужість з боку громадян, підтримку та увагу до нагальних потреб бійців.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області

Кировоград: новый этап вызывает у них волнения и радость (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool