Аварійний міст у Благовіщенському районі мають відремонтувати до 10 вересня

Вересень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Про це під час сьогоднішньої апаратної наради повідомив заступник директора департаменту – начальник управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення ОДА Олександр Воропаєв.

Нагадаємо, що на апаратній нараді, що відбулася 20 серпня цього року, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко доручив вирішити питання щодо ремонту аварійного мосту на ділянці дороги, що сполучає село Кошаро-Олександрівка Благовіщенського району з дорогою М – 05 (Київ – Одеса).

Тоді очільник області зазначив, що ремонтні роботи мають бути проведені у найкоротший термін, адже саме цією дорогою підвозять до школи дітей, і мова йде, насамперед, про їх безпеку.

Олександр Воропаєв повідомив, що під час реконструкції мосту були виявлені серйозні дефекти, що могли призвести до його руйнування. Зокрема, виявилося, що залізобетонна плита, яка трималася на підпорній стіні, просіла на 15 сантиметрів, а сама опора мосту залишилася фактично без фундаменту. У зв’язку з цим, на ремонтні роботи знадобилося дещо більше часу, ніж планувалося.

– Загалом, на укріплення мостової конструкції було витрачено більше 100 тонн щебеню та буту, наразі, будівельники завершили бетонування і вже приступили до поверхових робіт. До 10 вересня ми плануємо ввести даний об’єкт в експлуатацію, – зазначив посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool