Апаратна нарада в міськраді

Листопад 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 1

31 жовтня під головуванням міського голови Олександра Саінсуса відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови, керівниками виконавчих органів міської ради та запрошеними.

З інформацією про результати соціальних досліджень громадської думки мешканців міста Кіровограда, проведених з 24 вересня по 5 жовтня, учасників наради ознайомив секретар Кіровоградської міської ради Ігор Волков
За інформацією секретаря міської ради Ігоря Волкова, загалом опитано 604 респонденти (у місті Кіровограді - 143). Опитування проводили у 25 населених пунктах 10 районів області, що географічно репрезентують область.
Відповідно до результатів опитування, жителів Кіровограда у питанні покращення рівня життя найбільше хвилює організація благоустрою території, низький рівень заробітних плат і пенсій, нестача робочих місць.
Соціологічне опитування засвідчило, що не втрачає соціальної гостроти і хабарництво. Факт давання хабарів підтвердили майже 12% опитаних. Як визнали респонденти, найчастіше їм доводиться платити «в кишеню» в лікарнях, ДАІ, міліції та вищих навчальних закладах області. Кіровоградські респонденти не відзначили жодного факту хабарництва в судах та органах влади.
Більшість опитаних оцінили діяльність голови облдержадміністрації Сергія Ларіна на тверду «четвірку», а загалом позитивно ставляться до роботи керівника області 60% респондентів. Позитивно оцінили діяльність міського голови Олександра Саінсуса 21,2% опитаних жителів Кіровограда. 60% з них ще не можуть визначитись з оцінкою роботи міського голови.
Міський голова О.Саінсус звернув увагу присутніх на необхідність звернення більшої уваги на висвітлення діяльності міської влади, роботи комунальних підприємств щодо забезпечення життєдіяльності міста, а також своєчасного і дієвого реагування на критичні публікації у засобах масової інформації

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool