Анатолій Бузнік: Матч з «Динамо» для всіх кіровоградських шанувальників футболу було святом

Серпень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Анатолій Бузнік поділився своїми враженнями від матчу з «Динамо».

Ми побачили самовіддачу Ваших підопічних, але, напевно, у них вийшло зробити не все, що Ви планували. Оцініть гру.
Самовіддача - це добре, але тільки цього було мало. Ми грали з лідером українського футболу, але як би не старалися, майстерність у «Динамо» була вище. Щоб грати на рівних з такою командою, потрібно набагато краще виконувати ті технічні та тактичні моменти, які ми задумували перед грою.

Які у Вас були відчуття, коли команда пропустила вже після першої ж атаки «Динамо»?
У нас сьогодні були в центрі оборони, ми пропустили швидкий гол. Згодом були й інші моменти, що могли закінчитися забитими м'ячами у виконанні «Динамо». Так, у нас є проблеми, але ми бачимо їх, знаємо їх. Потрібно ще багато працювати.

Чи були в матчі позитивні моменти для Вас?
- Позитивний момент був у тому, що ми спочатку налаштовували команду грати в футбол, а не відбиватися. Сьогодні, як ви бачили, для всіх кіровоградських шанувальників футболу було свято. Ми дійсно спробували добре зіграти, спробували створювати і реалізовувати моменти. Правда, не змогли забити пенальті, але аналогічна осічка була і у «Динамо». На жаль, не реалізували й інші моменти, ті подарунки долі, що у нас були. Майстерність залишає бажати кращого. Будемо працювати над цим.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool