Алла Волошина: Висока активність громадських організацій - це результат ефективної співпраці Асоціації сприяння самоорганізації населення та органів влади!

Вересень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 2122 | Коментарі: 0

36 громадських організацій Кіровоградської області подали 38 проектних ідей на конкурс малих проектів «Ідея-дія-результат», який проводиться Кіровоградською обласною організацією ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках програми «Посилення впливу громадянського суспільства».

«Висока активність громадських організацій, на нашу думку, - це результат ефективної співпраці Асоціації та представників влади, адже конкурс малих проектів дозволить залучити в область соціальних інвестицій більше ніж на 100 тисяч гривень», - зазначила голова Кіровоградської обласної організації ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» Алла Волошина.
За її словами, громадські організації із 14 районів області та 4 міст обласного підпорядкування готові створювати інформаційні центри в районах, проводити громадську експертизу обласних програм та нормативно-правових актів, організовувати моніторинг ефективності пасажирських перевезень, розробляти районні програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства, навчати громадських експертів, державних службовців з питань запровадження закону «Про доступ до публічної інформації» та інше.
Алла Волошина підкреслила, що представники усіх 36 організацій будуть запрошені на семінар-тренінг на тему: «Написання проектних заявок та здійснення кампаній громадського контролю: крок за кроком», який відбудеться 17 вересня у місті Кіровограді.
За результатами семінару представники громадських організацій зможуть підготувати повну версію проектної заявки, яку слід подати до 3 жовтня 2011 року.
Максимальний розмір фінансової підтримки на втілення одного проекту становитиме 11 тисяч 100 гривень. Організатори конкурсу малих проектів «Ідея-дія-результат» мають намір підтримати 8 кращих ініціатив.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool