Адміністративну будівлю у Голованівську виставлять на приватизацію

Червень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

15 червня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації адміністративної будівлі площею 295 м² у селищі Голованівськ, що на Кіровоградщині.

Про це повідомила заступник начальника Регіонального відділення - начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області Людмила Астаф'єва.

«До будівлі, яка знаходиться у задовільному стані, підключено водопостачання, каналізацію та електропостачання. Тож, це гарна можливість для інвестицій у нерухомість», - зазначила Людмила Астаф'єва.

Вона додала, що стартова ціна об'єкта приватизації – 744,6 тис. грн. Місце розташування – смт Голованівськ Кіровоградської області.
Нагадаємо, мета приватизації таких об’єктів - знайти нових власників, які зможуть дати їм нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати.

Перелік доступних для приватизації об’єктів доступний за посиланням (https://bit.ly/3hhpW9G). Також інформацію про об’єкти, які пропонуються для приватизації можна знайти на офіційному сайті Кіровоградської облдержадміністрації. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool