25 березня -День служби безпеки України

Березень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1484 | Коментарі: 0

Шановні співробітники та ветерани управління Служби безпеки України в Кіровоградській області!

Від імені колективу органів прокуратури області прийміть сердечні вітання з помітною подією у житті вашого колективу

 – 20-ю річницею створення Служби безпеки України!

Відтоді, як 25 березня 1992 року набув чинності Закон України «Про Службу безпеки України», пройдено непростий відповідальний шлях становлення та розвитку вашого правоохоронного органу спеціального призначення. Проводячи контррозвідувальну діяльність, захищаючи конституційний лад та державність, борючись з корупцією та організованою злочинністю, стоячи на сторожі економічних інтересів України, СБУ здобула заслужену повагу серед громадян.
Впевнений, що працівники Служби безпеки України в області і надалі високо триматимуть прапор захисників безпеки держави, з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності, справедливості, професіоналізму.
Шановні ювіляри! Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної наснаги та оперативної удачі. Нехай цей ювілей принесе вам добрий святковий настрій та світлий оптимізм!

З повагою
Прокурор області Олег Левицький
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool