На Кіровоградщині за добу виникло три пожежі

Жовтень 25, 2022 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 3 пожежі в житловому секторі.

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 3 пожежі в житловому секторі.


Так, 24 жовтня о 07:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Івангород Олександрівської громади. На місці події з’ясувалось, що горить перекриття будинку на площі 5 кв. м. Вогнеборці олександрівського підрозділу загасили пожежу о 09:07.

О 17:52 надійшла інформація про займання електричного дроту та двох електролічильників в електрощитовій на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Садова м. Олександрія. Бійці місцевого підрозділу оперативно ліквідували загоряння.

25 жовтня о пів на п’яту годину ранку виникла пожежа стіни та перекриття приватного будинку по вул. Польова м. Знам’янка. Пожежу рятувальники приборкали протягом години.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool