У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)

Вересень 23, 2022 | Новини | Переглядів: 1985 | Коментарі: 0

 22 вересня співробітники Головного управління ДСНС у Кіроовградській області спілкувалися на теми безпеки з жителями Кропивницького у мікрорайоні Ковалівки, розповсюдили листівки із застереженнями та нагадали номери екстрених служб.

У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)


Кропивничанам наголосили, що не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги, потрібно бути максимально обережними у випадку виявлення боєприпасів та розповіли про вибухові властивості деяких із них. Крім того, надзвичайниики закликали не жартувати з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті й на відкритій території, попередили про відповідальність за випалювання сухої рослинності та пожнивних залишків й провокування пожеж у екосистемі.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool