На Кіровоградщині у житловому секторі продовжують проводити роз’яснювальну роботу

Вересень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

14 вересня співробітники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців міст Світловодськ, Олександрія та смт Устинівка.


 

Під час спілкування з перехожими рятувальники зазначили, що у процесі підготовки до опалювального сезону слід подбати про його безпечний перебіг: перевірити справність димоходів, груб та печей, завчасно очистити від сажі, замазати тріщини.

Вкотре нагадали громадянам і про необхідність дотримання правил безпеки під час експлуатації побутової техніки, закликали не перевантажувати електромережу та регулярно перевіряти її стан. Мешканцям міст та селища також рекомендували повсякчас пам’ятати про безпеку дітей, навчати їх правилам і власним прикладом демонструвати їх дотримання.

У ході рейдів також не оминули питання пожежної безпеки екосистем: нагадали про наслідки та відповідальність за підпал сухої рослинності і, зокрема, про спалювання пожнивних залишків.

Усім співрозмовникам було вручено листівки із застереженнями та вказаним номером Служби порятунку – «101», та рекомендовано у разі надзвичайної події негайно телефонувати за цим номером.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool