Кіровоградщина продовжує приймати біженців із Донбасу (ФОТО)

Вересень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1538 | Коментарі: 0

Цієї ночі до Кропивницького прибула чергова група евакуйованих з Донеччини, які рятуючись від ворожих обстрілів та постійних бомбардувань, змушені були залишити свої домівки. 

Кіровоградщина продовжує приймати біженців із Донбасу

Кіровоградщина продовжує приймати біженців із Донбасу

Кіровоградщина продовжує приймати біженців із Донбасу


Більшість – жінки, діти, старенькі, хворі та маломобільні громадяни. Психологи і рятувальники ГУ ДСНС у Кіровоградській області безпосередньо на пероні вокзалу допомагали людям перенести речі, домашніх тварин. Людям похилого віку та особам з обмеженими фізичними можливостями, які не могли пересуватися без сторонньої допомоги, рятувальники допомагали дістатись наметів для відпочинку, автобусів чи автомобілів швидкої допомоги. Психологи Служби порятунку працювали з дітьми і дорослими, які потребували психологічної підтримки.

Далі донеччан організовано перевезли до місць проживання, визначених обласною адміністрацією.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool