На Кіровоградщині протягом доби виникло 6 пожеж різного характеру

Вересень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 1 займання у приватному секторі, 1 пожежу автомобіля та 4 пожежі ліквідовано на відкритих територіях.

Так, 31 серпня о 09:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Миру с. Нова Прага Новопразької ОТГ Олександрійського району. На місці події було з’ясовано, що горить надвірна споруда на території приватного домоволодіння. О 10:02 пожежу було локалізовано та о 10:06 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 8-ї ДПРЧ смт Дмитрове та місцева пожежна команда с. Нова Прага.

О 17:42 стало відомо про займання автомобіля ВАЗ 21013 по вул. Обсерваторна м. Світловодськ. Займання о 17:58 було локалізовано та о 18:25 – приборкано вогнеборцями 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ.

4 рази вогнеборці залучались на ліквідацію пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях. Зокрема гасили такі пожежі бійці 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка (100 м2 сухої трави), 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське (150 м2 сухої трави та 25 м2 сухої трави) та 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка (3 м2 сухої трави).

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці. 

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool