У Хелловін Київ побачив «Привидів Цирку»

Листопад 01, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1564 | Коментарі: 0

Національний Цирк України на декілька днів підкориться міфам та легендам кельтів. У дні Хелловіна, 31 жовтня та 1 листопада, оживуть моторошні історії із класичних фільмів жахів.

31 жовтня, в ніч всіх святих, арена Національного Цирку України перетворилася на справжній карнавал надприродного. Страхітливі персонажі, моторошні звуки, мерехтіння світла, туман та пташине каркання як у стрічках Хічкока змінили уявлення про цирковий перфоменс. Лише від одного погляду на героїв шоу кожен глядач починав тремтіти. На манежі панувала боротьба добра зі злом, де страшні казки стають реальністю.

Захоплююча подія під назвою «Привиди Цирку» зібрала справжніх поціновувачів емоційних історій «з перчиком». Кому не вистачало адреналіну, під час програми не один раз затамовував подих. Маріонетки, клоуни, фріки, силачі в трико, бородаті жінки, неначе з «Freak Circus» в епоху 19 сторічча, блукали залом. Перше в Україні циркове шоу без хижаків, в день прем’єри, зібрало аншлаг.

Перед початком вистави гостей чекав справжній ярмарок чудес: містичні локації передбачення долі, різноманітні фото-зони, виконані у загальній стилістиці заходу, зомбі та клоуни з типових американських хорорів вешталися коридорами будівлі. Прямісінько на території цирку були встановлені фудкорти фестивалю «Уличная еда», де можна було скуштувати шипляче-кип’ячі страви та напої.

Спеціально запрошеними музикантами стали гурт «Selfy» та DJ Antai, тож сумувати до старту «Привидів Цирку» не довелося. В якості живих декорацій з метою відтворення необхідної атмосфери працювали професійні циркові та театральні артисти, а також танцюристи, акробати, гімнасти з нашої країни та Європи. Шоу з перших хвилин вразило напруженою драматургією, адже кожен номер відбувався згідно театральному сценарію. Тут історія втраченого кохання, бал потойбіччя, де мертва наречена оживає та стає обраницею Графа Дракули, вершники без голови на скелетах коней, божевільні ляльки, дівчина-«павучок», жонглери з царського двору, пікові дами та пекельний вогонь. Звичайно, без повітряних акробатів не обійшлося – під самим куполом цирку, неначе у повітрі, літали талановиті гімнасти. Одним з найяскравіших перформенсів став виступ комік-трупи «MimiRichi» в жанрі пластичної комедії.

У Хелловін Київ побачив «Привидів Цирку»

У киян та гостей міста тільки сьогодні, 1 листопада, ще є чудова нагода побачити на власні очі великий та жахливий показ «Привиди Цирку». Скористайтеся шансом підзарядитися емоціями та враженнями, яких вистачить до наступного Хелловіну!

Де: Національний цирк України (площа Перемоги, 2, Київ)

Коли:  1 листопада Початок розважальної програми о 19:00 Початок шоу о 20:00


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool