Тіна Кароль відкрила свій персональний Viber

Липень 27, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3394 | Коментарі: 0

Сьогодні в день народження свого фан-клубу Тіна Кароль відкрила особистий Viber Public в популярному мессенджере (https://viber.com/tinakarol).

У своєму публічному Вайбере співачка обіцяє ділитися ексклюзивними фото та відео напередодні свого Всеукраїнського туру в підтримку нового альбому.

Аккаунт співачки доступний всім користувачам Вайбера в розділі «Паблік». Для того, щоб читати Тіну Кароль потрібно відкрити розділ «Паблік», який знаходиться в нижньому меню програми, в рядку пошуку написати ім'я співачки, після чого підписатися на оновлення.

На даний момент Тіна Кароль вже опублікувала два відеоролика. В одному Кароль закликає всіх підписуватися на неї в Вайбере, на іншому - вітає свій фан-клуб з Днем народження.

Нагадаємо, Всеукраїнський тур Тіни Кароль стартує 24 серпня в Кам'янець-Подільському. Співачка виступить у 35 містах України, у тому числі і в Кропивницькому, де вона дасть цілих два сольних концерти.

У Києві  Тіна Кароль дасть 5 сольних концертів поспіль в Національному Палаці «Україна» 29, 30, 31 жовтня та 1, 2 листопада.

Тіна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool